Pikkuleijonien johto suli Sveitsin turnauksessa – Tshekki iski kolme maalia toisessa erässä!

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue jatkaa pelejään Sveitsin turnauksessa.

Iltapäiväottelussa Tshekin kohtaavat Pikkuleijonat lähtivät ottelun ensimmäiselle erätauolle komeassa 3-0-johtoasemassa. Maalintekijöinä avauserässä kunnostautuivat Leevi Aaltonen, Aku Räty sekä Veeti Miettinen.

Toisessa erässä ottelun kulku muuttui täysin Tshekin vastatessa kaikista erän maaleista. Toiselle erätauolle lähdettiinkin tasatilanteessa 3-3. Sekä Suomi että Tshekki ovat voittaneet turnauksen kaksi aiempaa otteluaan.

Voit seurata ottelua maksutta Sveitsin jääkiekkoliiton Youtube-kanavalta. Linkki kanavalle löytyy täältä.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?