Liiga-seura KooKoo hemmottelee kannattajiaan maksuttomalla pelillä.

Seura tiedottaa, että 5. tammikuuta pelattavaan Lukko-peliin pääsee ilmaiseksi sisään. Maksuttoman ottelun mahdollistaa yhteensä 61 yhteistyökumppania. Perinteinen Mustaoranssi-ilmaisottelu järjestetään Lumon Areenalla jo seitsemättä kertaa.

KooKoon mukaan lippuja peliin jaetaan sekä areenalla että ennakkomyyntipisteissä. Pelit ovat olleet suosittuja – vuonna 2017 ilmaispelissä nähtiin upeat 5894 katsojaa

Ottelu on myös muuten erityinen. Kouvolan kaupungin 10-vuotisjuhlaottelu kunniaksi joukkueen pelipaitaa korostaa iso Kouvolan vaakuna ja oranssi väri on korvattu kullalla.

– Erikoispelipaita on kunnianosoitus kotikaupungillemme, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa hehkuttaa seuran tiedotteessa.

Ottelu on KooKoolle myös muuten tärkeä: joukkue taistelee paikoista 10 parhaan joukkoon. Tällä hetkellä matkaa pudotuspeliviivaan on kuusi pistettä.

Lukko on päässyt sarjassa komeaan lentoon. Joukkue on jo kolmannella sijalla – vaikean alkukauden jälkeen raumalaiset ovat nousseet sarjan kuntopuntarin kärkipaikoille.

Lähde: KooKoon tiedote