Nuorten Leijonien tähtipelaajiin laskettava Eeli Tolvanen ei ole onnistunut meneillään olevissa nuorten MM-kisoissa läheskään sillä tavalla, mitä fanit sekä mies itse ennakkoon odottivat.

Mies myöntääkin ongelmansa TSN:lle antamassaan haastattelussa.

– Tämä on ollut vaikea turnaus minulle. Tekopaikkoja on riittänyt ja kaikki odottavat minulta maaleja, mutten ole vielä onnistunut vastaamaan niihin. Kazakstaniakin vastaan minulla oli kolme läpiajoa, Nashville Predatorsin riveissä NHL:ssäkin maalinteossa tällä kaudella onnistunut 19-vuotias summaa turnauksen antia.

Laitahyökkääjä löytää sentään jotain positiivistakin omasta sekä joukkueen toistaiseksi penkin alle menneestä turnauksesta.

– Ylivoimapeli näyttää hyvältä, ja myös oman ketjuni peli on mennyt eteenpäin. Haluan todellakin iskeä maalin Kanadaa vastaan, mies jatkaa.

Joukkueen maalihaiksi ennakkoon kaavailtu Tolvanen ei ole onnistunut vielä avaamaan maalitiliään näissä kisoissa. Neljän ottelun jälkeen laiturin tehopistesarake näyttää vaatimatonta lukemaa 0+2.

Suomi pelaa MM-puolivälierässä Kanadaa vastaan tulevana yönä kello 1.30 alkaen. Suomi voitti joukkueiden kisoja edeltävän harjoitusottelun komein lukemin 5-2. Olisiko nyt aika ottaa ensimmäinen voitto suurmaiksi laskettavia joukkueita vastaan myös itse kisoissa?

LUE MYÖS: Vastustaja filmaa? Leijonavalmentajalta kovia syytöksiä Kanadan huippunimelle!