Nuoret Leijonat valmiina välierään – yksi peliajatus on erityisen tuottava

Nuoret Leijonat venyi todelliseen urotekoon, kun Kanada kaatui puolivälierässä torstain vastaisena yönä. Viikonloppuna Suomi lähtee taistelemaan jo finaalipaikasta Sveitsiä vastaan.

Suomi lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina toisin kuin Kanadaa vastaan. Hiukan huolenaihetta ottelun alla tuo Ville Heinolan tilanne. Jos Suomi joutuu tiivistämään puolustustaan, tarkoittaa se entistä suurempia minuutteja Urho Vaakanaiselle ja Henri Jokiharjulle.

Kaksikko raksutti kelloon jo puolisen tuntia kumpainenkin Kanada-matsissa. Painaako Sveitsiä vastaan jo jaloissa ottelun edetessä? Tämä on kuitenkin pieni murhe. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, pitäisi Sveitsin olla Suomelle vastustajana helpoimmasta päästä tähän kohtaan.

Lyö otteluun 20€ riskitön veto

Peliyhtiö Betsafe tarjoaa kaikkiin U20-kisojen kohteisiin 20€ riskittömän vedon. Tarjous koskee uusia asiakkaita, jotka tekevät talletuksen. Riskittömän vedon lisäksi saat lunastettua 100% talletusbonuksen 200€ asti. Tämä paketti on loistava, mutta se on voimassa vain kisojen ajan.

Toimi näin:

1. Siirry Betsafelle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Käytä 20€ riskitön veto jääkiekon MM-kisoihin.

Mitä lapulle?

Parhaat peliajatukset löytyvät Sveitsin venymisestä ja vähämaalisuudesta. Sveitsi on osoittanut pystyvänsä haastamaan suurempiaan. Yhtään matsia se ei ole hävinnyt ilman tiukkaa taistelua ja Ruotsia vastaan Sveitsi sai vihdoin palkintonsa. Esimerkiksi alle 4,5 maalia tarjoaa kertoimen 3,55. Näin 20€ panoksella saisit 71€ voiton vedon osuessa.

Näissä suurissa ottelussa maalimäärät tuppaavat melkoisesti vähenemään. Pelaaminen on tarkempaa eikä tuomarikaan anna niin paljon jäähyjä, kun peliä ei haluta ratkaista mihinkään suuntaan.

Kutsuuko finaali vaiko pronssipeli nuoria jellonia?

Nuorilla Leijonilla on varmasti vapautunut tunnelma voitetun Kanada-ottelun jälkeen. Ensinnäkin päävalmentaja Jussi Ahokas sai kaivatun päänahan jääkiekon suurmaasta. Edellinen Nuorten Leijonien suuri kaato nähtiin MM-kisoissa 2016 Venäjää vastaan finaalissa, jolloin maailmanmestaruutta juhlittiin Pasilassa.

Suomen kannalta hienoa oli myös Eeli Tolvasen onnistumiset. Vaikka Tolvanen ei saanut maalitiliä auki, oli hän ratkaisevassa roolissa 1-1-tasoitusmaalissa. Ja muutenkin ykköstykki Suomen hyökkäyksessä. Nuorten Leijonien isoimmat nimet ottivat kaivattua vastuuta ja nyt tie on auki vaikka mihin. Tällä hetkellä Nuoret Leijonat pursuvat varmasti itseluottamusta.

Sveitsi ei ole kuitenkaan helppo vastus, mihinkään turhaan ulospuhalteluun ei ole varaa. Sveitsin maalivahti Luca Hollenstein on erityisesti kovassa vireessä. Nuori mies oli kuin muuri Ruotsia vastaan. Sveitsi tekee myös kovasti töitä, joten mitään ei ole saatavilla ilmaiseksi välierässä. Nuorten Leijonien täytyy pysyä nöyrinä ja olla valmiina tähän haasteeseen.