Voi ei! Nuorten Leijonien kultajoukkueen kapteenin uhrautumisella järkyttävä hinta – Yle uutisoi: Kausi ohi!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Suomen taistelun ruumiillistumana maailmanmestaruuteen päättyneissä jääkiekon nuorten MM-kisoissa koko kansalle tutuksi tullut kapteeni Aarne Talvitie joutuu polvileikkaukseen.

Polvensa MM-finaalissa USA:ta vastaan loukanneen, mutta peliä urhoollisesti vielä muutaman vaihdon verran jatkaneen hyökkääjän polven eturistisiteessä on repeämä, jonka parantumiseen menee arviolta 6-9 kuukautta.

Kultajoukkueen mukana Suomeen lentänyt Talvitie matkustaa takaisin Yhdysvaltoihin lauantaina, jossa myös miehen polvioperaatio on määrä suorittaa. Talvitie edustaa seuratasolla yhdysvaltalaista NCAA-yliopistoseura Penn Statea, jonka riveissä nuorukainen ehti pelata tällä kaudella 17 ottelua tehoin 5+11=16.

Talvitien leikkauksesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä YLE.

Lue alkuperäinen YLE:n uutinen aiheesta täältä.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?