Mielenkiintoinen kiinnitys: NHL-varauksen saanut suomalaislupaus jatkaa uraansa Liigassa!

© Kuva: Juha Tamminen

Rauman Lukko tiedotti torstaina kiinnittäneensä puolustaja Tarmo Reunasen kahden vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

20-vuotias TPS-kasvatti on pelannut tällä kaudella 36 ottelua puolustajalle komein tehopistein 4+11=15.

– Jatko on monen asian summa. Koen, että minun on hyvä olla Raumalla ja Lukossa. Tiesin jo silloin kun tulin tänne, että tässä on pidemmän tähtäimen tarina alkamassa. Haluan olla ehdottomasti osa tätä tarinaa, Reunanen sanoi Lukon tiedotteessa.

Lupaava puolustaja on kotiutunut erinomaisesti Raumalle.

– Tämä on sellainen kaupunki, jossa ei tarvitse kauaa olla, kun jo aistii kuinka hienosti koko Rauma hengittää jääkiekkoa. Kaupungilla liikkuessa saattaa ventovieraat tulla moikkaamaan ja kyselemään kuulumisia. Se kertoo siitä, kuinka iso asia Lukko ja tämä laji ovat tässä kaupungissa. Täällä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, tykkään siitä todella paljon, Reunanen hehkuttaa.

Reunanen on New York Rangersin vuoden 2016 neljännen kierroksen 98. varaus. Raumalla tiedetään jo, että nuorta kiekkolupausta voi kutsua jokin päivä isommatkin ympyrät.

– Reunasen kehityskäyrä näyttää edelleen vahvasti ylöspäin. Nyt kun hän pitää jalat maassa ja jatkaa työntekoa, uskon hänellä olevan erinomaiset jatkonäkymät Raumalla. Ja kuka tietää vaikka jonain päivänä saattaisi olla isommatkin ympyrät edessä, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoi.