Kaapo Kakko -villitys! Nuori leijonatähti kiinnostaa ympäri maailmaa – ”Fanikamat viedään käsistä”

© Kuva: Ilari Isotalo
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Kaapo Kakon räjähdysmäinen suosio näkyy selkeästi myös TPS:n fanituotemyynnissä.

Nuori leijonatähti nousi nuorten MM-kullan myötä koko kiekkomaailman tietoisuuteen. 17-vuotias TPS-lupaus ratkoi MM-finaalin – viimeistään sen myötä hänen huomioarvonsa räjähti tappiin maailmanlaajuisesti.

Villitys näkyy myös arkisessa Liiga-seuran toiminnassa. TPS Shopin Anjuta Laakso kertoo Leijonat.comille, että Kakko on noussut ryminällä Liiga-seuran fanimyyntikuninkaaksi.

Numerolla #24 varustetut tuotteet kiinnostavat juuri nyt todella paljon. Se on vaatinut reagointia TPS:ssä.

– Jo joulun alla kaikki Kakon t-paidat pääsivät loppumaan. Silloin piti tehdä pikatilaus lisää. Myös MM-kullan jälkeen tehdyt 24 erikoismukia myytiin heti loppuun – voi sanoa, että ne vietiin käsistä, TPS:ssä Store Managerina toimiva Laakso kertoo Leijonat.comille.

Nuorukaisesta on povattu jo mahdollista NHL-kärkivarausta. Eri arvioissa Kakko nousee kesän varaustilaisuudessa sijoille 1-3.

Buumi näkyy myös tilauksissa. TPS:n verkkokaupassa on käynyt pitkään kuhina – Kakko-tuotteita lähtee Suomen lisäksi ympäri maailmaa.

– Kakon pelipaitoja painetaan nyt kovaa vauhtia. Hänen paitaansa on postitettu nyt USA:han muun muassa Arizonaan ja Minnesotaan sekä ympäri Kanadaa. Ja juuri yksi paita lähti Venezuelaan asti. Se oli kiinnostava tapaus, Laakso naurahtaa.

SIELLÄ LEPÄÄ! Kakko nousi koko Suomen kiekkosankariksi MM-finaalin voittomaalinsa myötä. Kuva: Getty Images.

Buumista ilo irti

Tuleva NHL-varaus ei ainakaan laske Kakon kiinnostusta. Laakso kertoo, ettei seura aio liikaa panostaa yhden kasvon markkinoimiseen – Kakko-maniasta aiotaan ottaa silti kaikki ilo irti.

17-vuotias huippulupauksen otteita näkyy Turussa seuraavan jo paljon ihmisiä, jotka eivät muuten seuraa niin paljoa jääkiekkoa.

– Oli hauska seurata Kakon nimmarinjakotilaisuudessa, kuinka paikalla oli hyvin erinäköistä porukkaa. Oli nuoria, vanhoja ja myös Tapparan faneja. Kakko kiinnostaa nyt todella paljon, Laakso virnistää.

LUE MYÖS: Kiekkofani huumautui nuorten MM-kullasta – tatuoi Kaapo Kakon nimmarin käteensä!

LUE MYÖS: MM-kultasankari sekoitti Turun! Kaapo Kakko aiheutti satojen metrien nimmarijonot!

LUE MYÖS: Hurja pyöritys! Kaapo Kakko joutui kiekkorumban keskelle Kanadassa – kuittaa kiekkokansan huolen: ”Se hoituu vielä”

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus