Columbus Blue Jacketsin 24-vuotias suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on saanut viime aikoina useamman mahdollisuuden joukkueensa maalin suulla venäläisen ykkösmaalivahti Sergei Bobrovskin keskittyessä samaan aikaan lähinnä seurajohdolle kiukutteluun.

Korpisalo on aloittanut Columbuksen maalilla peräti kolmessa joukkueensa neljästä viime ottelusta, ja suomalainen onkin lyönyt tiskiin vakuuttavia näyttöjä. Kahdessa viime ottelussa yhteensä 61 laukausta pysäyttänyt suomalainen on päästänyt taakseen vain kaksi kiekkoa.

Koko kaudella 19 ottelussa vain kaksi varsinaisen peliajan tappiota kokenut huippulupaus on tällä kaudella näyttänyt Columbuksen seurajohdolle olevansa valmis kantamaan ykkösmaalivahdin vastuut, mikäli seura aikoo hankkiutua vielä ennen siirtotakarajan umpeutumista eroon kiukuttelevasta Bobrovskista.

30-vuotias kaksinkertainen Vezina-voittaja ei näillä näkymin aio solmia seuransa kanssa jatkosopimusta tämän kauden jälkeen. Toisaalta siihen ei taida olla tarvettakaan, sen verran kypsiä esityksiä neljättä kauttaan Columbuksessa pelaava suomalainen on tällä kaudella esittänyt.

19 ottelun torjuntaprosentti näyttää tällä hetkellä lukemaa 90,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo lukua 2,94. Tasaisuuden vielä parantuessa 190-senttisestä Korpisalosta onkin kehittymässä joukkueelleen luotettava ykköstorjuja vuosiksi eteenpäin.