Kasperi Kapaselle tarjotaan jälleen näyttöpaikkaa – nostettiin takaisin Toronton ykkösketjuun!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Toronto Maple Leafsin 22-vuotias suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen tekee läpimurtoaan NHL-kaukaloihin usean farmivuoden jälkeen.

Viime kaudella 38 ottelussa NHL-tunnelmaa haistellut kuopiolainen on tehnyt tällä kaudella lopullisen läpimurtonsa Toronton pelaavaan kokoonpanoon ja sen kärkikentällisiin. 48 ottelussa tehot 15+15=30 kiskaissut Kapanen onkin nostettu uusimmista joukkueharjoituksissa jopa ykkösketjun laitaan supertähti John Tavaresin sekä Zach Hymanin rinnalle.

Vain yhden edellisestä viidestä ottelustaan voittanut Leafs joutui sekoittamaan kentällisensä uudemman kerran Kapasen tavoin läpimurtokauttaan pelaavan ruotsalaishyökkääjä Andreas Johnssonin saatua aivotärähdyksen viime yön kierroksella.

Myös tulokassopimustensa viimeistä kautta pelaavat nuoret supertähdet Auston Matthews ja Mitchell Marner on istutettu uusimmissa sommitelmissa samaan kentälliseen toistensa kanssa. Vuoden 2016 ykkösvaraus Matthews on onnistunut viimeisessä 13 pelissä maalinteossa vain kertaalleen.

Saavatko kokenut Patrick Marleau sekä sensaatiokautta pelaava Marner autettua Matthewsin takaisin alkukauden tasolleen?

 

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?