Lisävahvistus! Leijoniin lisää hyökkäysvoimaa – Pelicans-taituri hyppää mukaan

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Leijonat vahvistaa joukkuettaan kesken Ruotsin EHT-turnauksen.

Suomen Jääkiekkoliitto tiedottaa, että Pelicansin Aleksi Mustonen hyppää joukkueen matkaan. 23-vuotias kiekkotaituri debytoi samalla A-maajoukkueessa.

– Hienoa saada Aleksi mukaan. Hän olisi ollut mukana jo viime turnauksessa, mutta silloin viime hetken loukkaantuminen esti osallistumisen. Nyt saamme annettua hänelle ansaitsemansa näyttöpaikan, Leijonien GM Jere Lehtinen kommentoi.

Taustalla on Leijonien loukkaantumishuolet. Joukkueesta tippui turnauksen alla useampi hyökkääjä pois. Mustonen pelaa jo lauantaina, kun Suomi kohtaa Tshekin klo 13.00.

– Hyvä että tällainen mahdollisuus saatiin Pelicansin kanssa järjestettyä. Turnausta on vasta yksi ottelu takana ja kaksi kovaa peliä edessä. Nyt voimme jakaa vähän kuormaa sekä kokeilla eri variaatioita, Lehtinen kiteyttää.

Nuori hyökkääjä pelaa vahvaa kautta Liigassa. Mustonen on nakuttanut Pelicansissa 38 peliin mainiot tehot 8+21=29. Pisteet rikkovat jo hyökkääjän aiemmat piste-ennätykset Liigassa – aiemmin Mustonen oli iskenyt parhaalla kaudellaan Ilveksessä 28 tehopistettä.

Mustonen on tuttu nimi Leijonien juniorimaajoukkuesta. Hänen mitalikaapistaan löytyy muun muassa nuorten MM-kulta vuodelta 2014.

» Katso Ruotsin EHT-turnauksen otteluohjelma, tulokset, pistepörssi ERIKOISSIVULTAMME!

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?