Leijonat koki jo toisen tappionsa putkeen Ruotsin EHT-turnauksessa, kun Tshekki marssi lauantai-iltapäivänä voittoon maalein 3-1.

Ottelu oli Suomelle vaikea – Tshekki karkasi toisen ja kolmannen erän maaleilla jo kolmen maalin karkumatkalle. Suomen kiri alkoi päätöserässä, mutta aivan liian myöhään.

Suomen ainokaisen pelissä iski Ville Pokka. Joukkueen maalilla torjui Rasmus Tirronen, joka jäi muutamaan otteeseen yksin tshekkitaitureita vastaan.

Pelin puhuttavin tilanne nähtiin kolmannessa erässä, kun Tshekin Jan Kovar sikaili itsensä suihkuun. Huippuhyökkääjä teloi Suomen Anrei Hakulisen vaarallisella tavalla – poikittainen maila selkään laidan lähellä tiputti leijonapelaajan vaarallisesti.

Hakulinen näytti tuskaiselta tilanteen jälkee. On vielä epäselvää, mikä KooKoo-hyökkääjän vointi on.