KalPan ja Ilveksen välinen perjantainen kiekkopeli meni väärällä tavalla tunteisiin muutamalle kotijoukkueen kannattajalle.

Ilves nousi kiekkotrillissä upeaan voittoon, kun se kaatoi jatkoajalla kuopiolaiset lopulta maalein 5-4. Tulos harmitti muutamaa KalPan kannattaa, jotka purkivat vihansa 7-vuotiaaseen Ilves-faniin.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt ikävä tarina, joka laittaa miettimään. Varsinkin Facebookin suositussa Jääkiekon olohuoneessa on käyty kovaa keskustelua.

– Pelin päätyttyä takanamme istuneet AIKUISET miehet suuttuivat niin Ilveksen voitosta, että repivät seitsemänvuotiaan poikamme Ilves-pipon päästä ja ottivat pojan Ilves-lipun, repivät sen ja veivät mukanaan, kiekkofani Niina Salonen kirjoittaa Facebookissa.

Ilves-fani muistuttaa, että kyse on yksittäistapauksista. Muutaman kannattajan toiminta ihmetyttää silti – ja ansaitusti.

– Aivan käsittämätöntä!!! Kyllä tuli itku ja paniikki eikä varmana uskalla enää astua tähän halliin. Järkkärit tulivat kyllä heti kysymään, mitä oli tapahtunut ja pahoittelemaan, mutta kyseiset mottipäät olivat ehtineet jo häipyä, Salonen kirjoittaa.

Tapaus puhuttaa ja harmittaa – yli seurarajojen. Usea kiekkofani on kertonut jo laittaneensa suoraan viestiä KalPan suuntaan tapauksesta.