No nyt! Eeli Tolvasta kaavaillaan osaksi megatreidiä – Nashville havittelee melkoista superhankintaa

© Kuva: Leijonat.fi
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

NHL:ssä ollaan taas tulossa siihen pisteeseen, kun sarjan parhaat seurat etsivät lisävahvistuksia tulevia pudotuspelejä varten.

Mediajätti Sportsnetillä uskotaan, että ainakin läntisen konferenssin kärkijoukkue Nashville Predators olisi valmis tekemään isoja peliliikkeitä siirtorajalla.

– Tiedämme, että moni läntisen konferenssin joukkue etsii A-luokan vahvistusta vaihtokaupalla. Nashville ja Winnipeg ovat eturintamassa tässä. Puhuimme viime viikolla siitä, että kummankin joukkueen ensimmäisen kierroksen varaus olisi pelissä, mutta esimerkiksi Artemi Panarinin tai Mark Stonen hankkiminen vaatisi kauppaan mukaan ylimääräisen pelaajalupauksen, sisäpiiritoimittaja Nick Kypreos kertoi Sportsnetin lähetyksessä.

Kypreos uskoo, että todennäköisessä vaihtokaupassa vastikkeena voisi olla Predatorsin suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen.

– Predatorsin ensimmäisellä kierroksella (2017) varaamaa Tolvasta pidettiin viime vuonna vielä koskemattomana, mutta nyt yhtäkkiä hänen nimensä on pompannut puheeksi juuri tuon tyyliseen vaihtokauppaan, toimittaja arvioi.

Tolvasen kausi on mennyt hieman penkin alle, sillä 19-vuotias superlupaus on joutunut pelaamaan AHL:n puolella. Nuori suomalainen on tahkonnut farmissa 34 kamppailua tehopistein 8+10=18.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!