Peter Forsberg yllätti: Teki täysin uuden aluevaltauksen – ”Peterin lisääminen tiimiimme on voimaliike”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Tre Kronorin ja Colorado Avalanchen legendaarinen hyökkääjä Peter Forsberg teki maanantaina paluun kiekkomaailmaan, kun jääkiekkoagenttiyritys 4sports Hockey AG tiedotti palkanneensa entisen tähtipelaajan edustajakseen.

Forsberg on toiminut vuonna 2011 päättyneen peliuransa jälkeen viisi vuotta (2011-16) SHL-seura MODO Hockeyn apulais-GM:nä. Tämän jälkeen ruotsalainen on toiminut yrittäjänä sekä myös ajoittain asiantuntijana tv:ssä.

4sports Hockey AG:lla tuuletettiin runsaasti uutta huippuhankintaa.

– Peterin kiinnostava persoona, kokemus jääkiekosta sekä monipuoliset liiketoiminnan taidot antavat meille dominoivat aseman kansainvälisillä markkinoilla. Olemme partnerini Dominik Sennin kanssa erittäin iloisia, että voimme toivottaa hänet tervetulleeksi osaksi 4sports Hockey AG -yritystä, toimitusjohtaja Daniel Giger ylisti TSN:n toimittajan Bob McKenzien mukaan.

Forsbergin rekrytoinnin taustalla oli firman presidenttinä toimiva entinen NHL-hyökkääjä Claude Lemieux, joka pelasi ruotsalaisen kanssa pitkään Colorado Avalanchessa.

– Peterin lisääminen tiimiimme on voimaliike, jolla voimme tulla maailman parhaaksi kansainvälisiä pelaajia edustavaksi yritykseksi, Lemieux iloitsi.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?