Viime aikoina kovan arvostelun kohteena ollut Minnesota Wildin Mikael Granlund onnistui sunnuntain New York Islanders-kamppailussa pitkästä aikaa jälleen maalinteossa.

Granlundin toisen erän avausminuutilla iskemä 1-1-tasoitus päätti 26-vuotiaan suomalaisen 14 ottelun mittaiseksi pitkittyneen maalittoman jakson.

Osuma oli Granlundille vasta toinen tämän vuoden puolella. Ykkösketjun keskellä toista ottelua peräkkäin pelannut suomalainen on nyt summanut tällä kaudella tehot 13+32=45.

Granlundin onnistumisesta huolimatta Wildille kävi ottelussa kehnommin, sillä joukkue hävisi lopulta 1-2. Viimeisistä kuudesta kamppailustaan se on voittanut ainoastaan yhden.