Hiljaista on – Eeli Tolvanen jäi taas pisteittä Pohjois-Amerikassa, koko kauden tilastot vaisua luokkaa

© Kuva: Getty Images

AHL-joukkue Milwaukee Admiralsin Eeli Tolvasen vaikea kausi sai jatkoa farmissa tiistain vastaisena yönäkin. Kun suomalainen jäi 1-2-tappioon päättyneessä San Antonio Rampage -pelissä pisteittä, kasvoi hänen kuivakautensa eljän ottelun mittaiseksi.

Tolvanen on tehnyt farmissa tällä kaudella 35 kamppailussa vaisut tehot 8+10=18, plusmiinussaldo on sekin musertava -8. Jokereissa itsensä viime kaudella tähtiin pelannut U20- ja U18-maailmanmestari iski toistaiseksi viimeisellä Euroopan kaudellaan 49 KHL:n runkosarjapelissä pisteet 19+17=36, tehotilasto näytti tuolloin lukemaa +14.

Nyt on kuitenkin vaikeaa ja vaisua. Nashville Predatorsin juhannuksen 2017 varauksesta saattaa tulla ehkä jollain tavalla mieleen Patrik Laine tai Jesse Puljujärvi.

Milwaukee on tällä hetkellä lähempänä putoamista kuin jatkoon pääsemistä. Sen osalta kausi jatkuu viikonloppuna.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:

Nuorten Leijonien lyömälle kanadalaisvahdille surkea startti NHL:ssä – vuoti kuin seula