Jussi Jokinen tehokkaana – Kärpät dominoi Liigaa!

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Oulun Kärppien tuore täsmävahvistus Jussi Jokinen on avannut Liiga-kautensa kovin tehoin.

35-vuotias monitoimimies iski kauden ensimmäisen maalinsa Kärpät-paidassa oululaisten napattua 4-2-voiton Tapparasta tiistai-illan Liiga-kierroksella. Avausmaalin lisäksi mies syötti kaksi oululaisten maaleista. Pitkäaikaisen Leijonat-hyökkääjän pistesaldo Liigassa neljän ottelun jälkeen näyttää komeaa lukemaa 1+7.

Vielä komeampi on kuitenkin Kärppien ylivoima tämän kauden Liiga-kaukaloissa. Joukkue venytti eronsa sarjakakkosena majailevaan Tapparaan illan voittonsa ansiosta jo 26 pisteeseen.

Kohti Liiga-historian kovinta pistesaldoa matkaava oululaisseura saattaa varmistaa runkosarjan ykköstilansa jo tällä viikolla! Kärpät tarvitsee hallussaan olevan yhden kauden piste-ennätyksen (131) rikkomiseksi enää 20 jaossa runkosarjan lopussa olevista 33 pisteestä.

Oululaisten toinen sankari ottelussa oli kahdella maalilla pistepörssin kärkipaikalle kiilannut Ville Leskinen. 24-vuotias, maajoukkuekomennukseltaan juuri palannut hyökkääjä on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 47 ottelussa tehot 24+22=46.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus