Leijonapuolustaja haaveili Liigasta eikä NHL:stä – yllättävä käännekohta muutti kaiken: ”En mahtunut Kärppien B-nuoriin”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

NHL Without a Mapin seitsemännen kauden neljännessä jaksossa videoblogia pitävät Juhani Putkonen ja Juho Manninen vierailivat Markus Nutivaaran luona.

Kyseisessä jaksossa esittelyyn pääsivät niin Columbus Blue Jackets -puolustajan koti kuin pihasta löytynyt uima-allaskin.

Itse haastattelussa puheenaiheeksi nousi puolestaan Nutivaaran junioriajat. Haukiputaalta kotoisin oleva puolustaja ei nimittäin mahtunut nuorempana B-ikäisenä Kärppien joukkueeseen, joka oli myös uran kannalta käännekohta.

– En mahtunut enää B:n nuorempana Kärppien joukkueeseen, ja siinä mietittiin sitten muita vaihtoehtoja. Mulla meni kaikki kaverit (Haukiputaan) Ahmoihin, niin mietin, että miksei – samanlaista lätkää siellä on kuin muuallakin.

– Sitten tuli pelattua yksi parhaista kausista. Siellä oppi taas nauttimaan jääkiekosta. Se oli jotenkin niin hauska kausi, että löytyi rentous ja intohimo lätkään. Heti sen kauden jälkeen onkin lähtenyt käyrä aika hyvin ylöspäin, Nutivaara kehui.

Samalla nuori puolustaja kertoi myös, että hän oli juniorina unelmoinut pelaavansa vielä joskus vähintään yhden Liiga-ottelun, eikä suinkaan koskaan NHL:ssä, joten suurimmat haaveet ovat jo toteutuneet.

Ahmojen kasvatti pelaa nykyisin uransa kolmatta kauttaan Pohjois-Amerikassa. Tällä kaudella hän on esiintynyt 53:ssä NHL-ottelussa tehopistein 4+11=15. Samalla hän nauttii 2,7 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Mikäli haluat katsoa NHL Without a Mapin tuoreimman jakson kokonaisuudessaan, voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus