NHL-toimittaja uskoo: Suomalaishyökkääjä kaupataan pilkkahinnalla – ”Olen skeptinen, että hänestä saisi mitään merkittävää”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

NHL:n siirtoraja on helmikuun 25. päivä, eli se tarkoittaa sitä, että tällä kaudella menestystä himoitsevat seurat ovat alkaneet etsimään lisävahvistuksia riveihinsä.

The Athletic -lehden mukaan Vancouver Canucksin suomalaishyökkääjä Markus Granlund voisi olla yksi näistä lisävahvistuksista tulevalla siirtorajalla.

– Granlundin tyyppiset pelaajat ovat todella monikäyttöisiä. Canucks-valmentaja Travis Green käyttää häntä jokaisessa eri pelitilanteessa, kuin myös eri hyökkääjän tonteilla. Varsinkin NHL:n pudotuspelitaisteluun ryhtyvät joukkueet voisivat saada paljon huonommankin 13. hyökkääjän kuin Granlund, The Athleticin toimittaja JD Burke arvelee.

Granlundin kausi on mennyt tehojen puolesta penkin alle, joten suomalaisen kauppa-arvo on sen takia hyvin matalalla.

– Olen hyvin skeptinen sen suhteen, että Canucks saisi Granlundista takaisin mitään merkittävää. Keskimmäiset varausvuorot tai sitten jopa ne myöhäisimmät saattavat olla maksimi, jota hänestä voisi saada. Canucks on ollut aggressiivinen kauppaaja aikaisemmilla siirtorajoilla, joten tämän tyyppinen treidi olisi hyvin tyypillinen GM Jim Benningille, Burke jatkoi.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus