Kovaan maalivireeseen yltynyt Kasperi Kapanen avaa työnjakoaan Toronton megatähden rinnalla

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin paidassa läpimurtoaan NHL-kaukaloihin tällä kaudella tekevä Kasperi Kapanen on päässyt joukkueessaan varsin isoon rooliin useiden farmissa pääasiassa vietettyjen kausien jälkeen.

Mukavasti vastuuta joukkueen megatähden Auston Matthewsin rinnalla saanut nopeakinttuinen laitahyökkääjä viihtyy roolissaan, jossa on tarkoitus käyttää hyväksi varsinkin suomalaisen uskomatonta luistelunopeutta. Ketjun toisella laidalla pelaa tällä hetkellä kokenut 39-vuotias hyökkääjälegenda Patrick Marleau.

– Koetan luistella ja ampua paljon Austonin kanssa. Patty on tehnyt aika monta maalia tässä liigassa, joten kyllä hänkin osaa ampua. Austonin kanssa koetetaan luistella, tehdä peliä ja tarjota kiekkoa maalialueelle, missä Patty on tosi hyvä pistämään kiekkoja maaliin. Meillä on kemiat hyvin kohdallaan, Kapanen avasi ketjunsa työnjakoa NHL.com/fi-sivuston haastattelussa.

56 pelissä tehot 18+16=34 iskenyt 22-vuotias on osunut maalinteossa viimeisessä kahdessa ottelussa kolmesti. Kauteen on tosin mahtunut myös muutamia heikompia jaksoja.

– Välillä se on vaikeaa, kun ei jaksaisi uskoa, että kyllä se vielä menee maaliin. Mutta pakko vain sanoa itselle aina ennen peliä, että kyllä se siitä, suomalaishyökkääjä avaa sivustolle suhtautumistaan toisinaan vastaan tuleviin kuiviin kausiin.

Lähde: NHL.com/fi