Teuvo Teräväinen on liekeissä! Paukutti kaksi maalia ja saavutti komean rajapyykin

© Kuva: Getty Images

Teuvo Teräväinen on kahden ottelun maaliputkessa. Hän osui viime yönä kahdesti, kun Carolina Hurricanes kaatoi Ottawa Senatorsin lukemin 4-1. Helmikuun seitsemässä ottelussa suomalaishyökkääjä on tehnyt tehot 6+2.

Jälkimmäiseen osumaan Teräväinen sai harvinaisen komean syötön. Siirtohuhuissa pyörinyt ketjukaveri Micheal Ferland tarjoili suomalaishyökkääjälle kiekon lapaan kaaduttuaan jään pintaan ja Teräväinen pääsi kaksin maalivahdin kanssa.

Maalien myötä Teräväinen saavutti 200 NHL-tehopisteen rajapyykin. Saavutukseen häneltä kului 335 ottelua. Tällä kaudella Carolina-hyökkääjä on tehnyt tehot  17+34=51 pelaamissaan 56 ottelussa.

Sebastian Aholle merkittiin syöttöpiste Teräväisen ensimmäiseen osumaan.