Leijonien puolustaja huimassa iskussa ulkomailla – noussut komeilla tehoilla jo pörssin kärkeen

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Ruotsin pääsarja SHL:ssä valtaviin liekkeihin äitynyt ja Färjestadia edustava pakki Jesse Virtanen (arkistokuvassa), 27, on noussut sarjassa jo pörssikärjeksi. Suomen maajoukkueen vakiokasvo keikkuu puolustajien pistepörssin piikkipaikalla.

Suomen kaukalot kauden 2016-17 päätteeksi jättänyt Lukko-kasvatti on koko sarjan ainoa vähintään 30 pisteeseen yltänyt pakki. Leijoniin kaudella 2015-16 murtautunut Virtanen on viimeistellyt kauden 41 ottelussa todella komeat pinnat 4+26=30.

Tähtipelaaja tuli aikoinaan Suomessa tutuksi Lukko-paidasta. Hän viimeisteli Liigan 263 kamppailussa tehot 26+79=105. Lisäksi 45 pudotuspeliottelussa syntyi tehot 1+10=11.

SHL:n kausi jatkuu lauantaina ja Färjestad punnitsee Linköpingin pelihuumorin myöhään illalla.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?