Kaapo Kakko kommentoi aivotärähdystään: ”Jos haluaa kauan pelata…”

© Kuva: Ilari Isotalo
Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00

TPS:n superlupaus Kaako Kakko kommentoi miehen muutamasta ottelusta taannoin sivussa pitänyttä aivotärähdystä Telian Läpimurto-ohjelmassa.

Viimeisissä Liiga-otteluissa ilmiliekeissä ollut ja hattutempunkin tällännyt 18-vuotias Kakko suhtautuu loukkaantumisiin riittävällä vakavuudella, minkä vuoksi mies seurasi muutaman ottelun katsomon puolelta.

– Pieni aivotärähdys oli. Ei mikään paha, mutta silti sovittiin että kannattaa jättää muutama peli väliin kun oli pientä oiretta siinä, Kakko avaa ohjelmassa.

– Niiden kanssa ei kannata koskaan pelleillä. Otettiin ihan rauhallisesti, kun alkuun ei pystynyt muutenkaan treenaamaan kunnolla. Siitä pikku hiljaa jäälle ja polkemaan kuntopyörää, hyökkääjälupaus kertasi tällin jälkeisiä päiviä.

– Tottakai jos haluaa kauan pelata niin tuollaisetkin asiat täytyy miettiä pidemmälle. Kisojen (nuorten MM-kisat) jälkeen olisi tottakai halunnut pelaamaan kun oli hyvä itseluottamus ja tatsi päällä. Maajoukkuetauolla sai treenattua kunnolla ja nyt on taas hyvässä kunnossa, Kakko pyörittelee.

Hyvässä kunnossa mies totisesti on paluunsa jälkeen ollutkin. Nuorten Leijonien MM-kultaan päättyneiden alle 20-vuotiaiden MM-kisojen jälkeen superlupaus on iskenyt kahdeksassa pelaamassaan ottelussa tehot 7+2.

Telian Red Bull Läpimurto -jakson löydät kokonaisuudessaan täältä.

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00