Suomalainen farmivahti vuosi kuin seula – nolla torjuntaa ja vaihtoon

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Toronto Maple Leafsin organisaatiota edustava, seuran farmijoukkue Toronto Marliesissa pelaava suomalaismaalivahti Kasimir Kaskisuo haluaa taatusti unohtaa viime yön ottelun mahdollisimman pian.

Tällä kaudella NHL:n ja farmiliiga AHL:n välillä useita kertoja pompoteltu, joskin edelleen ilman ensimmäistäkään NHL-ottelua oleva Kaskisuo päästi ottelussa Syracuse Cruchia vastaan taakseen kaksi ensimmäistä tätä kohti ammuttua laukausta, mikä riitti penkitykseen loppupelin ajaksi vain kuuden minuutin jälkeen.

Marlies kiri lopulta ottelun voittoon päätöserän neljällä maalillaan vieden sarjapisteet numeroin 5-3. Voitto oli AHL:n puolustaville mestareille arvokas, sillä neljäntenä divisioonassaan oleva joukkue saalistaa juuri kakkosena olevan Syracusen päänahkaa loppukauden aikana.

Kaskisuon esitykset AHL-kaukaloissa ovat tällä kaudella olleet muutenkin huolestuttavan epätasaisia, sillä kolmesta nollapelistään huolimatta miehen torjuntaprosentti 20 pelatun ottelun jälkeen on heikko 87,9. Myöskään päästettyjen maalien keskiarvo (3,47) ei varsinaisesti mairittele neljättä kauttaan Marliesissa pelaavaa 25-vuotiasta maalivahtia.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!