Jesse Puljujärven tilanne Edmonton Oilersin matkassa näyttää synkältä.

Joukkueen päävalmentaja Ken Hitchcock myönsi perjantai-iltana medialle, että suomalaisen loukkaantuminen näyttää olevan vakavaa luokkaa. Edmonton Oilersin käskijä kertoi lyhyesti, että Puljujärven toipuminen vaikuttaa ensimmäisen arvion mukaan vievän pitkään.

Oilers kertoi samalla, että suomalaisen tilanteeseen saadaan toisen lääkärin näkemys. NHL-seura reagoi tilanteeseen vasta sen jälkeen.

Tilanne on ikävä Puljujärvelle – pelkästään odottelu vaikuttaa suomalaisen loppukauteen. TSN:n toimittaja Ryan Rishaug kertoo Twitterissä, että NHL-seuran odotus maksaa nuorukaiselle kovan hinnan.

Oilersin odottaessa toista näkökulmaa suomalaisen vammaan, ehtii aikaraja AHL:n suhteen sulkeutua. Näin ollen Oilers ei enää saa lähettää Puljujärveä enää farmin puolelle sarjan pudotuspeleihin.

Puljujärven farmikomennuksella on spekuloitu jo tovin roolin NHL:ssä tiputtua melkoisesti. Nuorukainen on iskenyt Oilersin matkassa tällä kaudella 46 peliin tehot 4+5=9. Oilers on aiemmin paljastanut, että se tarvittaessa on valmis kauppaamaan Puljujärven toiseen NHL-seuraan.

Ryan Rishaug

@TSNRyanRishaug
Puljujarvi has to stay on IR until after his 2nd opinion which means team will miss deadline to send to AHL. He won’t be part of the playoff run down there even when healthy.