Paljastus: Suomalaistähteä oltiin jo kauppaamassa NHL:ssä – siirto kariutui viime hetkillä!

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

NHL Networkin asiantuntija Brian Lawton sai tietoonsa, että Buffalo Sabres oli käynyt maanantaina NHL:n siirtorajan lopulla kauppaa Tampa Bay Lightningin kanssa liittyen suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaiseen.

Kauppa jäi kuitenkin lopulta piippuun, sillä Lightning ei suostunut maksamaan Sabresin vaatimaa kovaa hintaa kärkipuolustajastaan.

Sabresin hovitoimittaja Mike Harrington ei antanut ymmärrystä sille, että Ristolaista yritettiin ylipäätään kaupata pois. Kokeneen toimittajan mielestä suomalaispakki on paljon parempi, mitä tilastot antavat olettaa.

– Olisi aivan absurdia edes ajatella, että Sabres olisi kaupannut hänet nyt. Ajatelkaa tätä huhua vähän pidemmälle. Koreat tilastot eivät näytä sitä ärisevää pelityyliä, jolla Ristolainen pelasi esimerkiksi Washington Capitalsia vastaan. Se merkitsee, Harrington puolusti paljon kritiikkiä tällä kaudella saanutta suomalaista.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?