NHL-toimittajalta raju väite Leijonat-pelurista: ”Valmentajat eivät pidä hänestä”

© Kuva: Ilari Isotalo
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Dallas Starsin puolustajan Julius Hongan nimi pyöri tiuhaan siirtohuhuissa läpi alkukauden, mutta lopulta 23-vuotiasta nuorukaista ei kuitenkaan kaupattu maanantaina NHL:n siirtorajalla.

The Athletic -lehden Starsin sisäpiiritoimittaja Sean Shapiro paljasti artikkelissaan tylyä kuvaa Hongan nykyisestä tilanteesta NHL:ssä.

– Hongan jatkaminen Dallasissa on hyvinkin yllättävää. Jos haluatte tietää, mikä hänen tilanteensa joukkueessa on, niin kuunnelkaa valmentaja Jim Montgomeryn kommentit Ben Lovejoyn hankinnan yhteydessä. Stars-luotsi sanoi, että hänellä on nyt paljon vaihtoehtoja puolustukseen Taylor Fedunin ollessa ylimääräisenä pelaajana. Montgomery lisäsi, että seuralla on nyt seitsemän puolustajaa, joita hän voi käyttää tarvittaessa, mutta hän korjasi hetkeä myöhemmin, että kahdeksan (kun Honka lasketaan mukaan), Shapiro kertoi.

Shapiron mukaan Leijonista tuttu puolustaja ei ole mikään valmentajien suosikkipelaaja.

– Valmentajat eivät yleisesti ottaen pidä Hongasta. Kukaan hänen kolmesta NHL-valmentajasta ei ole pystynyt luottamaan häneen. Minulle kerrottiin, että jopa WHL:ssä ja AHL:ssä oli valmentajia, jotka eivät pitäneet hänen pelaamisestaan. Hongalla oli mahdollisuus voittaa Montgomeryn luottamus syksyllä, kun John Klingberg loukkaantui. Hän ei kuitenkaan pystynyt siihen, joten hänet ajettiin katsomoon, toimittaja paljasti.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus