Kasperi Kapanen tiputti hanskat NHL:ssä – selätti vastustajansa hetkessä! Katso nujakka täältä

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Toronto Maple Leafsin ja Buffalo Sabresin välisessä NHL-ottelussa nähtiin melko harvinainen episodi kotijoukkueen suomalaishyökkääjä Kasperi Kapasen ajautuessa nujakkaan vieraiden Evan Rodriguesin kanssa.

Maple Leafsin kakkosketjussa viilettänyt 22-vuotias Kapanen jäi Toronton 5-2-voittoon päättyneessä ottelussa ilman tehomerkintöjä. Sen sijaan mies osoitti osaavansa puolustaa itseään ja joukkuekavereitaan tarvittaessa myös nyrkein. Iskujenvaihto päättyikin nopeasti Kapasen kaadettua vastustajansa jäähän muutamalla napakalla iskulla.

65 ottelua tehoin 19+22=41 tällä kaudella pelannut Kapanen sai jälleen mukavasti vastuuta kirjauttaen päälle 17 minuuttia jääaikaa. Kotijoukkueen tehoista vastasi tällä kertaa John Tavaresin johtama ykköskenttä. Sekä Tavares että ketjun laidalla operoiva Mitch Marner keräsivät ottelussa mieheen tehot 1+2.

Joukkueen supertähtiin lukeutuva Marner muistikin kehaista jälleen pirteästi esiintynyttä Kapasta.

– Kasperi pelaa suurella energialla. Hän pääsee vastustajan ihon alle, eikä pelkää toimintaa tai fyysisiä otteita, Marner ylistää läpimurtokauttaan pelaavaa suomalaista TSN:lle.

Pätkä Kapasen nujakasta katsottavissa alta löytyvältä videolta:

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?