Kovinkaan moni ei olisi todennäköisesti ollut ennen kautta valmis lyömään vetoa siitä, että Lukko taistelisi runkosarjan päätöskierroksilla paikasta kuuden joukkoon ja suorasta jatkopaikasta Liigan pudotuspeleihin.

Raumalaiset nuorensivat joukkuettaan täksi kaudeksi rajusti ja peräti 11 pelaajaa on pelannut ensimmäiset liigaottelunsa tällä kaudella.

– Meidän suurin vahvuutemme on ollut työnteon nöyryys ja se, että pelaamme ”all in” illasta toiseen, toteaa Lukon päävalmentaja Pekka Virta syitä joukkueen menestykseen seuran nettisivulla ja hehkuttaa isoa roolia ottaneita pelaajiaan:

Tarmo Reunanen (jutun pääkuvassa), Jere Friberg, Eetu Koivistoinen, Roni Sevänen, Aaro Vidgren, Linus Nyman, Lassi Lehtinen, Miska Kukkonen, Ville Heinola ja Antti Saarela ovat esimerkkejä siitä, miten laadukas urheilijan arki vaikuttaa lyhyessäkin ajassa yksilön tuloksiin. Pitää kuitenkin muistaa, että he ovat ottaneet vasta ensiaskelia huippu-urheilijan taipaleella.

Kun Lukolla on Liigan runkosarjassa jäljellä vielä neljä ottelua, on paikka kuuden joukossa ainoastaan kahden pisteen päässä.

Keskiviikkona joukkue matkaa metsästämään pisteitä Turkuun, jossa vastaan asettuu sarjakakkonen TPS.