Pitäisikö Jokereiden palata Liigaan? Tätä mieltä kiekkofanit ovat

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Jokereiden kauden päätös on herättänyt paljon puhetta. Jälleen kerran narripaitojen tie KHL:n pudotuspeleissä päättyi jo varhaisessa vaiheessa.

KHL:n tuomarilinja on myös ollut usein helsinkiläisiä vastaan. Moni asiantuntija on epäillyt, ettei Jokerit tule koskaan pärjäämään venäläisjoukkueita vastaan, koska systeemi on heitä vastaan.

Leijonat.com päätti järjestää kyselyn Jääkiekon olohuoneen jäseniltä, pitäisikö Jokereiden palata Liigaan. Jos haluat osallistua vastaavanlaisiin kyselyihin jatkossa, voit liittyä ryhmään tästä.

Kyselyssä oli neljä äänestysvaihtoehtoa:

  1. Pitäisi, koska Jokerit ovat mielenkiintoinen lisä Liigaan
  2. Pitäisi, koska KHL on epäreilu sarja
  3. Ei pitäisi, koska en halua heitä takaisin
  4. Ei pitäisi, koska KHL on parempi sarja

Kyselyn tulokset

Kiekkofanit olivat ehdottomasti sitä mieltä, että Jokereiden pitäisi tehdä paluu Liigaan. 470 äänestäjää oli sitä mieltä, että narripaidat toisivat lisää mielenkiintoa kotimaiseen pääsarjaan. 11 äänestäjää taas halusi Jokereiden palaavan, koska KHL on epäreilu sarja.

Jokereiden palaamista vastaan oli yhteensä 277 äänestäjää. Heistä 157 kantoi henkilökohtaista kaunaa narripaitoja vastaan, eikä tästä syystä halunnut heitä takaisin. 120 kiekkofania taas haluaisi Jokereiden mieluummin pelaavan tasokkaammassa KHL:ssä.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!