Taas voittomaali! Roope Hintz ratkaisi jälleen voiton Dallas Starsille

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Dallas Starsin ykkösketjun laidalla kahden supertähden, Aleksandr Radulovin ja Tyler Seguinin rinnalla luistellut Roope Hintz iski voittomaalin jo toisessa peräkkäisessä NHL-ottelussa Starsin haettua todella tärkeät pisteet Minnesota Wildilta 1-4-voitollaan.

Kovaa otteluun tullut Stars karkasi jo avauserässä 0-3-vierasjohtoon, eikä vain yhden viimeisestä kuudesta ottelustaan voittaneesta Minnesotasta ollut vastaamaan vieraiden alkurynnistykseen huolimatta erän puolivälissä tulleesta kavennusosumasta.

Suomalaisista tehoille pääsi myös Starsin tulokaspuolustaja Miro Heiskanen (0+1).

Jos on Wild putoamassa nykytahdilla pudotuspelien ulkopuolelle, näyttää Starsin suunta täysin päinvastaiselta. Joukkue on hävinnyt viimeisestä seitsemästä pelistään vain yhden. Se karkasi voiton myötä jo viiden pisteen karkumatkalle ensimmäisenä joukkueena lännen pudotuspeliviivan alla olevasta Wildista.

LUE MYÖS: Patrik Laine tehoili sekä kolisutteli ahkerasti maalirautoja NHL:ssä!

Katso Hintzin videotarkistuksen jälkeen hyväksytty maali alta:

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!