Jonne Virtanen taas äänessä – kommentoi TPS:n runkosarjaurakkaa hauskalla tavalla: ”Palkkasotureita ja p-skoja pakkeja”

© Kuva: Ilari Isotalo
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Kaukalossa kovaotteisen pelaamisen ja sen ulkopuolella varsin suorien somekommenttien ansiosta tutuksi tullut TPS:n taitelijaluonne Jonne Virtanen otti Twitter-tilillään kantaa edustamansa joukkueen runkosarjaurakkaan varsin huvittavin sanakääntein.

Voisi kuvitella, että hyökkääjä viittasi seuraavilla sanoilla journalistisen median ja muiden kiekon seuraajien keskuudessa velloneisiin näkemyksiin ja ajatuksiin.

– Runkosarjan neljäs… Ihan hyvin joukkueelta, mikä on täynnä palkkasotureita ja p-skoja pakkeja, pelaa väärällä pelikirjalla, ja jossa ei ole yhtään johtajuutta, järkälemäinen hyökkääjä latasi.

Virtanen on ilmeisen sarkastisesta kommentista huolimatta tavallaan jäljillä: TPS:stä puuttui runkosarjan viimeisissä peleissä jotain, ja esimerkiksi kymmenen viimeisen ottelun kuntopuntarissa TPS oli toiseksi viimeinen surkealla seitsemän pinnan saaliilla.

Joukkue ei kuitenkaan toki ole normaaleissa olosuhteissa suonsilmäkkeeseen poljettava, vaan selvä menestyjäkandidaatti. TPS kohtaa puolivälierissä HPK:n. Turkulaisilla on viikon verran aikaa saada moottorinsa parhaaseen terään.

– Nyt hetki huiliä, ja sitten alkaa se hienoin aika vuodesta! runkosarjan 56 ottelussa tehot 3+9=12 iskenyt hyökkääjä hehkutti.

Pudotuspelit alkavat lauantaina 1. kierroksen otteluilla Lukko-JYP ja Ilves-SaiPa.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus