Nashville Predatorsin Juuse Saros pysäytti kaikki 29 laukausta ja torjui joukkueelleen pudotuspelipaikan varmistaneen 0-1-vierasvoiton Minnesota Wildista yön NHL-kierroksella.

Nollapeli oli ensi kuussa 24 vuotta täyttävälle maalivahdille kauden kolmas ja NHL-uran seitsemäs. Suomalainen valittiin myös ottelun ykköstähdeksi.

Mikael Granlundin heikko jakso jatkui miehen vanhassa kotikaukalossa Predators-hyökkääjän jäätyä jo kuudennessa peräkkäisessä pelissä ilman tehomerkintöjä. Peliaikaa 27-vuotiaalle kirjattiin 14.46 minuuttia.

Voitto nosti Nashvillen vain kahden pisteen päähän Keskisen divisioonan kärkipaikkaa pitävästä Winnipeg Jetsistä, joka hävisi Patrik Laineen maalista huolimatta kotonaan Dallas Starsille maalein 2-5.