Tällä kaudella Liigassa ihastuttanut superlupaus noussut välittömästi tähdeksi myös AHL:ssä!

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Kuopion KalPan paidassa tällä kaudella ihastuttanut ranskalaishyökkääjä Alexandre Texier siirtyi kuopiolaisten kauden päätyttyä miehen pari vuotta sitten varanneen Columbus Blue Jacketsin farmiseura Cleveland Monstersin riveihin AHL:ään.

19-vuotiaan 2. kierroksen (45.) varauksen alku farmiliigassa onkin ollut vakuuttava. KalPan paidassa 55 Liiga-ottelussa 41 (14+27) pistettä hurjastellut hyökkääjä on iskenyt seitsemään pelaamaansa AHL-peliin komeat tehot 5+2.

Mies iski torstain vastaisena yönä kaksi maalia Clevelandin napattua tärkeän 5-0-voiton Laval Rocketista. Samalla voitto nosti seuran takaisin rautaliigan pudotuspeliviivan yläpuolelle, kun seitsemän ottelua runkosarjaa on vielä pelaamatta.

Nykymenolla superlupauksen NHL-debyyttiä tuskin tarvinneee odottaa pitkään. Mies saanee saman tahdin jatkuessa näyttöpaikan taalajäillä jo ensi kauden aikana. Texierin tulokassopimus Blue Jacketsin kanssa ulottuu kauden 2020-21 loppuun asti.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?