Carolina Hurricanes otti pudotuspelikevään ensimmäisen voittonsa. Joukkue voitti ensimmäisen kotiottelunsa ja kavensi pudotuspelisarjan Washington Capitalsia vastaan 2-1:een.

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen merkkauttivat 5-0 voitossa syöttöpisteet. Suomalaisduo syötti Warren Foegelen osuman toisen erän alussa.

Washingtonin supertähti Aleksandr Ovetshkin yritti herätellä omiaan jo ensimmäisen takaiskun jälkeen. Hän pudotti hanskat Andrei Svetshnikovin kanssa. Vanhempi venäläistähti teki selvää jälkeä nuoresta vastustajastaan ja tyrmäsi tämän lyhyen iskujen vaihdon päätteeksi.

Svetshnikov piti taluttaa pois jäältä. Ottelu jäi hänen osaltaan lyhyeksi, ja peliaikaa kertyi lopulta vain reilut neljä minuuttia.