Liiga-seuralla vauhdikas päivä: Kiinnitti jopa kahdeksan pelaajaa samalla rysäyksellä!

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Kuopion KalPa tiedotti tiistaina kiinnittäneensä jopa kahdeksan juniori-ikäistä pelaajaa samalla kertaa.

Kolmivuotisen Liiga-paperin ansaitsivat hyökkääjät Benjamin Korhonen, 17, ja Rasmus Kuiri, 16, sekä puolustaja Atte Lehikoinen, 15. Kuiri ja Lehikoinen siirtyvät KalPan riveihin Joensuun Jokipojista.

Kaksivuotisen sopimuksen saivat Severi Immonen, 18, ja Pekka Suhonen, 18, kun taas yksivuotisen paperin allekirjoittivat Veikka Hahl, 16 sekä maalivahdit Juha Jatkola, 16, ja Eikka Kokkonen,16.


KalPan tiedote:

KalPa on solminut pelaajasopimuksen kahdeksan nuoren pelaajan kanssa.

Näistä tulevaisuuden nimistä pisimmät sopimukset, eli kolme seuraavaa kautta kattavan sopimuksen allekirjoittivat hyökkääjälupaukset Benjamin Korhonen (17) ja Rasmus Kuiri (16) sekä puolustaja Atte Lehikoinen (15). Kuiri ja Lehikoinen siirtyvät KalPaan Joensuun Jokipojista.

Severi Immonen (18) ja Pekka Suhonen (18) puolestaan allekirjoittivat kaksivuotisen sopimuksen KalPan kanssa. Yksivuotisen sopimuksen solmivat hyökkääjä Veikka Hahl (16) sekä maalivahdit Juha Jatkola (16) ja Eikka Kokkonen (16).

– Olen tyytyväinen, että olemme päässeet sopimukseen näiden nuorten pelaajien kanssa. Usealla pelaajalla on maajoukkue-edustuksia useammassa eri ikäkausijoukkueessa, joten odotamme että tässä ryhmässä on monta tulevaisuuden Liiga-pelaajaa, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kommentoi.

Kolmevuotisen sopimukset KalPan kanssa tehnyt Rasmus Kuiri oli päättyneellä kaudella C-junioreiden SM-sarjan paras maalintekijä ja Atte Lehikoinen valittiin C-junioreiden SM-sarjan parhaaksi puolustajaksi. Benjamin Korhonen puolestaan oli voittamassa B-junioreiden SM-pronssia KalPa-paidassa. Hän kuitenkin pelasi suurimman osan kaudesta KalPan A-nuorissa Nuorten SM-Liigaa.

Immonen ja Suhonen ovat junioriurallaan voittaneet sekä B- että A-nuorten Suomen mestaruuden. Viime kaudella kaksikko pelasi KalPan A-nuorissa.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?