IL: Leijonien NHL-pelaaja kieltäytyi MM-kisoista – taustalla varsin ymmärrettävä syy

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Iltalehti kirjoitti tänään varsin odotetusta uutisesta. NHL-joukkue Montreal Canadiensissa tällä kaudella hyökännyt ja tehot 13+10=23 talven 57 koitoksessa iskenyt Joel Armia ei lähde edustamaan Suomea ensi kuun MM-kisoihin Slovakiaan. Syy ei ole mikään jättiyllätys.

– Valitettavasti jouduin tällä kertaa kieltäytymään kisoista sopimustilanteen takia. Toivottavasti saan seuraavaksi monivuotisen sopimuksen, niin ei ole jatkossa tätä ongelmaa ja voi lähteä turnaukseen, jos mukaan huolitaan, Armia sanoi aviisille.

Lehden mukaan pelaajalla on seuraavaksi edessään kesäloma ja sen jälkeen tiukka harjoitusjakso synnyinseudulla Porissa sekä Helsingissä. Sen aikana huomioita kiinnitetään nopeuteen.

MM-kisat alkavat Slovakiassa 10. toukokuuta.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?