Mestiksessä uskomaton finaali! Edes liigajoukkue ei saanut houkuteltua näin paljon ihmisiä katsomoon – ”Toivottavasti joskus mahtuvat vielä kaikki halukkaat halliin”

© Kuva: Leijonat.fi
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Mestiksen ensimmäinen loppuottelu lähti tiistaina niin sanotusti lapasesta ainakin yleisömäärän suhteen – vain ja ainoastaan positiivisella tavalla. Lappeenrannan Kisapuiston jäähalli oli ääriään myöten täynnä ensimmäistä kertaa koko kaudella.

Peräti 4 820 silmäparia todisti Ketterän ensimmäistä kiinnitystä sarjan mestaruuteen. KeuPa HT joutui taipumaan karulla tavalla, kun 5-4-voittomaali syntyi vain sekunteja ennen loppua.

– Yleisömäärä tänään: 4820 (ei vain mahtunut enempää), Mestiksen Twitter-tilillä veisteltiin.

Finaalin yleisömäärä nöyryytti liigajoukkue SaiPaa tai ainakin sen faneja jollain lailla. Se kuulostaa karulta faktalta, ettei lappeenrantalaisten yksikään kotipeli ollut tänä talvena loppuunmyyty.

Tunnelmaa pystyi aistimaan myös esimerkiksi lukuisista muista Twitter-päivityksistä.

– Hoki on parasta paikan päällä. Toivottavasti joskus mahtuvat vielä kaikki halukkaat halliin, Ketterän pelaaja Henry Karjalainen twiittasi.

– Se vaati tällä kaudella Ketterän pelaamaan Lappeenrannan Kisapuistoon, että tänne saatiin täysi tupa. 4820 katsojaa. Ja alle 12-vuotiaat eivät ole edes laskuissa, eräs twiittaja hehkutti.

– Klassinen ”voisitteko tiivistää katsomossa” -kuulutus kuultu tänään Lappeenrannassa, yksi kirjoitti.

Hallin tungosta kuvaavan twiitin näet tästä tai alhaalta.

Mestiksen mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Kun Imatran jäähalli vetää reilut 1 000 katsojaa, on vain heitettävä ilmaan kysymys, että missähän kaikki halukkaat mahtavat katsoa Ketterän loput finaalit.

LUE LOPPUOTTELUSTA LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?