Mestiksen ensimmäinen loppuottelu lähti tiistaina niin sanotusti lapasesta ainakin yleisömäärän suhteen – vain ja ainoastaan positiivisella tavalla. Lappeenrannan Kisapuiston jäähalli oli ääriään myöten täynnä ensimmäistä kertaa koko kaudella.

Peräti 4 820 silmäparia todisti Ketterän ensimmäistä kiinnitystä sarjan mestaruuteen. KeuPa HT joutui taipumaan karulla tavalla, kun 5-4-voittomaali syntyi vain sekunteja ennen loppua.

– Yleisömäärä tänään: 4820 (ei vain mahtunut enempää), Mestiksen Twitter-tilillä veisteltiin.

Mestis

@Mestis
Lappeenrannan kisapuistossa tällä kaudella loppuunmyydyt pelit:

#Mestis: 1
#Liiga: 0

¯\_(ツ)_/¯

Yleisömäärä tänään: 4820 (ei vain mahtunut enempää). @ImatranKettera @KeupaHT

Finaalin yleisömäärä nöyryytti liigajoukkue SaiPaa tai ainakin sen faneja jollain lailla. Se kuulostaa karulta faktalta, ettei lappeenrantalaisten yksikään kotipeli ollut tänä talvena loppuunmyyty.

Tunnelmaa pystyi aistimaan myös esimerkiksi lukuisista muista Twitter-päivityksistä.

Hoki on parasta paikan päällä. Toivottavasti joskus mahtuvat vielä kaikki halukkaat halliin, Ketterän pelaaja Henry Karjalainen twiittasi.

Henry Karjalainen

@HenryKarjalaine
Hoki on parasta paikan päällä. Toivottavasti joskus mahtuu vielä kaikki halukkaat halliin. 🏒@ImatranKettera #mestis #finaalit

– Se vaati tällä kaudella Ketterän pelaamaan Lappeenrannan Kisapuistoon, että tänne saatiin täysi tupa. 4820 katsojaa. Ja alle 12-vuotiaat eivät ole edes laskuissa, eräs twiittaja hehkutti.

Esa Kallio

@KallioEsa
Se vaati tällä kaudella Ketterän pelaamaan Lappeenrannan Kisapuistoon, että tänne saatiin täysi tupa. 4820 katsojaa. Ja alle 12-vuotiaat eivät ole edes laskuissa. #mestis #ketterä

– Klassinen ”voisitteko tiivistää katsomossa” -kuulutus kuultu tänään Lappeenrannassa, yksi kirjoitti.

Otto Valavuo

@O_Valavuo
Klassinen "voisitteko tiivistää katsomossa" - kuulutus kuultu tänään Lappeenrannassa👌

#mestis @KeupaHT @ImatranKettera

Hallin tungosta kuvaavan twiitin näet tästä tai alhaalta.

Anssi Silvennoinen

@AnssiSilvennoin
Siitä vielä Kisapuiston täysi seisomakatsomo avauserän alkupuolelta ennen kuin kuuluttaja pyysi sitä ensimmäisen kerran tiivistämään. Pani Ketterä sitten pikku kinkerit pystyyn. Vanhakin innostuu vähitellen. #mestis

Mestiksen mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Kun Imatran jäähalli vetää reilut 1 000 katsojaa, on vain heitettävä ilmaan kysymys, että missähän kaikki halukkaat mahtavat katsoa Ketterän loput finaalit.

LUE LOPPUOTTELUSTA LISÄÄ TÄÄLTÄ.