Colorado Avalanchen ja Calgary Flamesin välisestä NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelisarjasta on muodostumassa todellinen trilleri.

Sarjaa kenties hieman yllättäen voitoin 2-1 johtanut Avalanche oli joukkueiden neljännessä kohtaamisessa jo selkä seinää vasten joukkueen jouduttua kolmannessa erässä 0-2-taka-ajoasemaan.

Avalanche nousi kuitenkin mukaan peliin J.T. Compherin kavennettua ja Mikko Rantasen iskettyä ylivoimalla pelin 2-2:een vain 2.50 minuuttia ennen loppua. Rantanen ohjasi Nathan MacKinnonin syötön komeasti verkon perukoille maalin edestä (katso maali alta löytyvältä videolta). Vielä tämänkin jälkeen Avalanche sai ylivoimalla tilaisuuden lisämaaleihin, mutta Rantasen ja kumppaneiden rajusta painostuksesta huolimatta ottelussa edettiin jatkoajalle.

Päivitys: Rantanen ratkaisi joukkueelleen voiton jatkoajalla. Avalanche siirtyi voiton myötä sarjassa jo 3-1-johtoon ja voiton päähän jatkopaikasta.