Kultabonukset! Naisleijonat palkitaan ylimääräisellä rahalla – tähtivahdilta tiukka piikki keskusteluun: ”Jos eka kysyttäisiin pelaajilta…”

© Kuva: Leijonat.fi
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee Naisleijonat MM-hopeasta poikkeuksellisesti mestaruuden arvoisilla bonuksilla.

Liitto tiedotti torstaina, että kiekkotähdet saavat 7000 dollarin bonukset. Normaalisti hopeasta jaetaan 5000 euron rahabonus.

Perustelut löytyvät kitkerästä finaalitappiosta. Ja Suomen uskomattomasta taistelusta.

– Kunnioitamme MM-kisojen lopputulosta samalla tiedostaen, että Naisleijonat oli MM-kotikisoissa todella lähellä historiallista MM-kultaa. Haluammekin palkita pelaajat tästä loistavasta suorituksesta. Uskon, että monen suomalaisen sydämessä Naisleijonat voitti MM-turnauksen, vaikka virallinen tulostaulukko toista kertookin, Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela sanoo tiedotteessa.

Ratkaisu on herättänyt ristiriitaisia tunnelmia sosiaalisessa mediassa. Moni kiekkofani on iloinnut isommista rahasummista. Toisaalta osa toimittajista ja kiekkojännäreistä ovat ihmetelleet, eikö tulosta kunnioiteta.

Aiemmin Ilta-Sanomat uutisoi, että liikemies Thomas Zilliacus haluaisi jakaa joukkueelle kultamitalit torijuhlassa upeasta taistelusta. Tähän Suomen Jääkiekkoliitto ei ole vielä ottanut lainkaan kantaa.

Torstaina joukkueen tähtivahti Noora Räty kommentoi varsin piikikkäästi keskustelua kultamitaleista, rahoista ja juhlista.

– Jos nyt ensin kysyttäisiin vielä meiltä pelaajilta, että halutaanko me tätä vai ei, Räty  Twitterissä.

Samalla huippuvahti kertoi, että Naisleijonien joukkueelta tulee vielä myöhemmin oma tiedote aiheesta. Twiitistä voi päätellä, etteivät kiekkotähdillä on oma vahva mielipide aiheesta.

LUE MYÖS: Jatkuuko ällistyttävä ura? Leijonien supertähti pohtii tulevaisuuttaan: ”Jos nyt pitäisi sanoa, en jatka”

LUE MYÖS: Yle: Näin suuri rahapalkkio Naisleijonien pelaajille annettiin MM-hopeasta – vielä pitkä matka miesten summiin!

LUE MYÖS: Fanit tylynä: Suomelta ryöstettiin MM-kulta väärällä tuomiolla – ”Täysi farssi”

LUE MYÖS: Kauan siinä kesti: Tässä IIHF:n perustelu Naisleijonien hylätylle maalille

LUE MYÖS: Rajuja syytöksiä! Leijonien Pasi Mustonen lyttää MM-kisojen tuomaritoiminnan: ”Salaseura”

 

» MM-kisojen otteluohjelma, Suomen joukkue ja tuoreet uutiset löytyvät erikoisivuiltamme!

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus