Pikkuleijonien vaisu alku alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa on herättänyt jonkin verran keskustelua myös sosiaalisessa mediassa.

Suomi on aloittanut kisat kahdella tappiolla: ensimmäisessä pelissä pisteet vei Kanada, toisessa ottelussa joukkuetta höykytti Valko-Venäjä. Varsinkin jälkimmäinen peli oli synkkä – Pikkuleijonat päästi vastustajansa jo neljän maalin karkumatkalle.

Vaikka Suomi iski päätöserässä kolme maalia, oli tuloksena tyly 3-4-tappio lajin pikkumaalle. Se on herättänyt myös debattia tappioiden taustoista.

Yksi äänekkäin kriitikko on kokenut Ismo Lehkonen. Valmentajavelho ja TV:stä tuttu asiantuntija antoi palaa Twitterissä Valko-Venäjä-pelin yhteydessä tutun suoraan tyyliinsä.

– Jessus sentään. Miten ihmeessä näin laadukas pumppu pelaa näin huonoa/hengetöntä jääkiekkoa? Ns. paskahommat eivät kiinnosta ollenkaan, kaikki ilmeisesti haluavat voittaa pistepörssin! Lehkonen tylytti Twitterissä.

Pikkuleijonilla on yhä kaikki saumat menestykseen. Suomi jatkaa pelejään sunnuntaina ottelulla Tshekkiä vastaan.

– Niin paljon todella laadukkaita poikia, että oma laatutekeminen riittää jopa mestaruuteen asti! Työhaalarit ja kurinalainen joukkueena toiminta 60 minuutin ajan vaaditaan. Ei yksilöurheilua, Lehkonen summaa.

Synkät otteet pitää tunnistaa. Lehkonen laati Twitterissä jo viiden askeleen suunnitelman jatkoa ajatellen.

– Kriisihän on nyt päällä ja se pitää joukkueen tunnistaa. 1. Yritys pitää saada minimi tasolle. 2. Puolusta jaloilla ja riistä. 3. Kiekottomien luistelu maksimaalisesti esille. 4. Tunnetaso tappiin, ÄÄNTÄ! 5. Hyökkäykset kaikki maalille!

LUE MYÖS: Uusia nimiä mukaan! Pikkuleijonat vahvisti rivejään – tässä lopullinen MM-ryhmä

LUE MYÖS: Pikkuleijonien kapteeni aivan lyöty Valko-Venäjä-shokkitappion jäljiltä: ”Olen melko sanaton”

LUE MYÖS: Pikkuleijonien otteluohjelma, tuoreet uutiset ja tilastot löydät kaikki kootusti tästä!

Ismo Lehkonen

@IsmoLehkonen
Jessus sentään miten ihmeessä näin laadukas pumppu pelaa näin huonoa/hengetöntä jääkiekkoa?
Ns paskahommat ei kiinnosta ollenkaan,kaikki ilmeisesti haluaa voittaa pistepörssin! 0-3 maali hyvä esimerkki,seisova trap josta mentiin läpi ku verkkokassista! #U18fi #Leijonat