Koskettava päivitys! Liigan tuore mestari ja läpimurtopelaaja lähdössä HPK:sta – ”Aika kääntää uus sivu…”

© Kuva: Juha Tamminen
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Jääkiekon Suomen mestaruuden aiemmin keväällä voittanut HPK on menettämässä itsensä tähtiin pelanneen maalivahti Emil Larmin muille maille. Hämeenlinnassa läpimurtonsa tehnyt torjuja tuli Kerhoon kaudeksi 2016-17.

Pelaajan Instagram-päivityksestä on helposti pääteltävissä se, että 22-vuotias vahti ei kadu aikaansa HPK:ssa.

– Kun aika on… Ylpeydellä ja kiitollisena oon saanut kantaa tätä paitaa päällä kuluneina vuosina. Nyt on kuitenkin aika kääntää uus sivu ja päästä näkemään jotakin uutta. Viimeset kolme vuotta on tarjonnut paljon ja matkalle on mahtunut vielä enemmän, Larmi kirjoitti.

Larmi on voittanut urallaan paljon, kun hän on myös alle 20-vuotiaiden maailmanmestari.

Lähtökohdat menestykselle olivat haastavat. Peliaika oli Lahden Pelicansissa kortilla junnuvuosina. Sittemmin pelaaja kuitenkin sai vastuuta Mestiksen Peliitoissa tehden siellä vaikutuksen.

Loppu on sitä kuuluisaa tuhkimotarinaa.

– Tätä tarinaa ei ois pystynyt lopettamaan paremmin. Tää joukkue ja tää kaupunki sai sen, mitä ansaitsi. Iso kiitos joka ikiselle mukana olleelle. Kiitos niin kaikille joukkuekavereille, valmennukselle, toimistolle, sponsoreille ja ennen kaikkea jokaiselle kannattajalle ja fanille, joka tässä on mukana kulkenut, lisäksi mm. vanhempiaan ansaitusti kiittänyt Larmi kirjoitti.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus