Kaapo Kakko vai Jack Hughes? Toimittajalla selvä näkemys: ”Muistuttaa Peter Forsbergia”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Kaapo Kakko vai Jack Hughes? Tästä kaksikosta on poristu koko talvi ja keskustelu on vain kiihtynyt MM-kisojen aikana.

Ruotsalaistoimittaja Mats Wennerholm kirjoittaa Aftonbladetissaettä hänen mielestään Leijonien huippulupaus on tällä hetkellä rutkasti edellä yhdysvaltaista Hughesia.

Nuoret hyökkääjät ovat pelanneet miesten MM-kisoissa aivan eri tasolla. Kakko on tykittänyt jo viisi maalia, kun Hughesin maalisarake näyttää pyörää nollaa. Kaksikko kohtasi myös aiemmin toisensa, kun Suomi taipui jatkoajalla Yhdysvalloille. Tässä ottelussa Kakko oli kuitenkin paljon vertailukohdettaan parempi.

– Nyrkkeilytermein, hän (Kakko) voitti jokaisen erän, Wennberg näkee.

Toimittajan mielestä Kakko vaikuttaa olevan valmiimpi miesten peleihin. Fyysinen nuorukainen on poikkeuksellisen kypsä 18-vuotiaaksi pelaajaksi.

– Minun mielestäni Kaapo Kakko muistuttaa paljon Peter Forsbergia tasapainonsa, voimansa ja aggressiivinen taklaamisensa vuoksi, Wennberg toteaa.

Kumman New Jersey Devils varaa?

Suurimpana suosikkina NHL:n varaustilaisuuden ykkösnimeksi on Hughes, sillä Devils tarvii kipeästi keskushyökkääjää. New York Rangers on siis tällä hetkellä Kakon todennäköisin osoite.

Toimittaja uskoo kuitenkin, että Devils on hankalan päätöksen edessä, koska Kakko on tällä hetkellä Hughesia edellä. Hän muistuttaa myös, että vaikka suomalaislupaus on lähtökohtaisesti laitahyökkääjä, kykenee hän pelaamaan myös keskushyökkäjäänä.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus