Venäjän tähtihyökkääjä Jevgeni Kuznetsovin MM-kisat ovat lähteneet kaksijakoisesti vauhtiin.

Washington Capitalsin hyökkäjää on summannut alkusarjan neljässä ottelussa komeat tehot 2+3=5. On kuitenkin huomioitava, että näistä pinnoista peräti 2+2 syntyi surkeaa Italiaa vastaan.

Kuznetsov nauttii parhaillaan muun Venäjän joukkueen kanssa harvinaisesta kahden päivän vapaasta MM-kisoissa.

– Ihan positiivisesti on mennyt. Haluaisin enemmän vapaapäiviä, tietenkin. MM-turnaus on haastava, sillä täällä on niin paljon pelejä. Sen takia nämä vapaapäivät ovat erittäin tärkeitä. Tshekki-peli näytti, että jääkiekko on täällä niin erilaista – vauhti on aivan eri (kuin NHL:ssä). Virheiden hinta on paljon suurempi. Ehkä haluaisin jopa lisää tällaisia pelejä, Kuznetsov kertoi Championatille kuulumisiaan MM-turnauksessa.

Kuznetsov ei ole koskaan saanut suurta nautintoa haastatteluista, ja ainakin Capitalsissa häntä on varoitettu useasti kiroilusta medialle. Venäjän maajoukkue on selkeästi ottanut tähtihyökkääjänsä haastattelut tarkkailuun.

– En ole katsonut yhtään Latvian (Venäjän seuraava vastustaja) peliä – haluatko, että katsoisin lisää jääkiekkoa? Ei kiitos. Elämässäni on tarpeeksi jääkiekkoa. Voiko Italiasta otetun 10-0 -voiton jälkeen rentoutua? Jos olet ääliö, niin teet niin. Jos olet viisas, niin sitten et ota rennosti. Minulle kerrottiin juuri äsken, että minun pitäisi olla vakavampi näissä haastatteluissa, Capitals-tähti paljasti.