Leijonien sankarilta hulvaton arvio Suomen maalivahtiruletista: ”Jos joku nukkuu pommiin, muut pelaavat”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

KOSICE. Leijonien maalilla upeasti Iso-Britanniaa vastaan nollapeliin venynyt Jussi Olkinuora suhtautuu huumorilla Suomen maalivahtitilanteeseen.

Pelicansissa tällä kaudella loistanut Olkinuora oli jo kolmas näissä kisoissa pelannut suomalaisvahti. Peli sujui loistavasti Leijonien maalilla, kun joukkue kaatoi britit maalein 5-0.

Pelin jälkeen Olkinuora nauratti mediaa ytimekkäillä kommenteillaan. Vahti kuittasi huvittavalla tavalla utelut siitä, milloin hän sai tietää pääsevänsä tolppien väliin.

– Ei voi kertoa ammattisalaisuuksia. Mutta hyvä kysymys, Olkinuora virnuili.

Kolmen maalivahdin peluuttaminen MM-kisojen lohkovaiheessa on melko harvinaista. Varsinkin Leijonien kohdalla.

Olkinuora näkee tilanteen vain hyvänä.

– Se on positiivinen asia joukkueelle. Jos tulisi vaikka joku hätätilanne, joku nukkuu pommiin tai muuta, muut pystyvät pelaamaan. Tämä on kiinnostava rosteri.

Nukkuuko Olkinuora itse helposti pommiin? Myös siihen vastaus on ytimekäs.

– Se on taas näitä ammattisalaisuuksia. Mutta hyvä kysymys.

Samalla vahti jakaa kehuja kahdella muulle leijonatorjujalle. Kevin Lankinen ja Veini Vehviläinen ovat pelanneet myös turnauksessa loistavalla tasolla.

– Nämä kaksi ovat loistavia molareita. He ovat näyttäneet, että he pystyvät pelata tällä tasolla. Oli kiva näyttää, että pystyn itse samaan, Olkinuora tunnelmoi voiton jälkeen.

LUE MYÖS: Leijonien sankarivahti ohitti heti Jack Hughesin MM-kisojen pistepörssissä – nauratti mediaa: ”Olenko mä liian vanha NHL:ään?”

LUE MYÖS: Unelmamaali lähellä! Kaapo Kakko ällistytti uudella kikallaan: ”Jotain hienoa pitää aina keksiä!”

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus