Leijonat pelaa tänään MM-kisojen finaalissa kolmen vuoden tauon jälkeen. Monella suomalaisella saattaa menojalka jo vipattaa lähimmän torin suuntaan, mikäli Leijonat vie mestaruuden.

Poliisikin on tehnyt omat valmistelunsa kiekkomatsia silmällä pitäen.

– Poliisi on varautunut illan kiekko-otteluun ja mahdollisiin mitalijuhlijoihin hälyttämällä töihin lisää partioita. Onnea peliin, Leijonat! Fanit, kannustaminen ja iloitseminen on sallittua, mutta muistakaa hyvät tavat ja turvallisuus, Poliisi ohjeisti mahdollisia juhlijoita Twitterissä.

LUE MYÖS: Mörkö-Marko ihastuttaa! Leijonien uusi kulttipelaaja naurattaa myös Muumit-pomoa: ”Suhtaudumme lämmöllä tähän ilmiöön”

LUE MYÖS: ”Koko Suomi rakastaa” – Jukka Jalonen ällistelee Leijonat-sankarin koskettavaa tarinaa

LUE MYÖS: Uskomaton tarina! Marko Anttila tykitti itsensä koko Suomen sankariksi – ”On vinoiltu ja v*ttuiltu sieltä sun täältä”

LUE MYÖS: Suomelle uusi kansallissankari? Kevin Lankinen ylistää Leijonat-järkälettä: ”Hienon tarinan ainekset”

LUE MYÖS: Venäjällä nähdään suolaisia painajaisia Mörkö-Markosta: ”Uniikki kyyryselkäinen ulkomuoto”

LUE MYÖS: Nykyisellä joukkueella hämmentävä yhtäläisyys 2011 kultaleijonien kanssa – ennustaako tilastokummajaisuus kultaa?

Helsingin poliisi

@HelsinkiPoliisi
Poliisi on varautunut illan kiekko-otteluun ja mahdollisiin mitalijuhlintoihin hälyttämällä töihin lisää partioita. Onnea peliin, #Leijonat! Fanit, kannustaminen ja iloitseminen on sallittua, mutta muistakaa hyvät tavat ja turvallisuus. #poliisi #helsinki #mmkisat