Huippunäytöt palkittiin! MM-kultaleijona solmi NHL-diilin – tästä syystä ura jatkuu Detroitissa

© Kuva: Getty Images

Kuluneella kaudella Liigassa ja maajoukkueessa loistanut Oliwer Kaski viilettää ensi kaudesta lähtien NHL:ssä.

Suomalaispuolustaja allekirjoitti toukokuussa NHL-sopimuksen Detroit Red Wingsin kanssa, josta hän hakee itselleen heti roolia NHL:n puolelta. Seuraa valitessa pelaajamateriaalilla olikin paljon merkitystä.

– Sieltä oltiin hyvissä ajoin kiinnostuneita johtoporrasta ja valmennusta myöten. Oli luottavainen olo valita Detroit, kun ei ollut vain yksi henkilö, ketä sieltä soitti. He kertoivat, miten näkevät minut pelaajana, mitä pitää kehittää ja mikä roolini voisi olla jossain vaiheessa, Kaski kommentoi Pelicansin verkkosivuilla.

– Siellä on uudelleenrakennusprojekti meneillään. Seurassa on paljon nuoria minun ikäisiä kavereita, joilla on iso potentiaali. Detroitissa on yksi parhaista mahdollisuuksista ottaa pelipaikka ylhäältä. Totta kai jokaisessa joukkueessa on hyviä pelaajia, mutta niissä on pieniä eroja, hän jatkoi.

23-vuotias Kaski jätti kuluneella kaudella nimensä historian kirjoihin, sillä hän paukutti Liigan runkosarjassa älyttömät tehopisteet 19+32=51. Hän pelasi suuria minuutteja myös Suomen takalinjoilla, kun Leijonat voitti yllättäen MM-kultaa.

LUE MYÖS: Mammuttimainen NHL-sopimus! Huima arvio: Mikko Rantanen nauttii jatkossa tajutonta vuosipalkkaa

LUE MYÖS: Arvio: Näin valtavan NHL-sopimuksen Sebastian Aho allekirjoittaa

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!