AL: Tappara tekemässä pelaajahankinnan ulkomailta – Jussi Tapola onnessaan: ”Olen erittäin tyytyväinen”

Tapparan urheilu- ja kehitysjohtaja Jussi Tapola varmisti torstaina Aamulehdelle, että seura on hankkimassa uuden maalivahdin ulkomailta.

– Olemme hyvin lähellä, että pääsemme yhteisymmärrykseen. Hän tulee ulkomailta. Seura tiedottaa, kun asiat saadaan maaliin, Tapola kertoi Aamulehden haastattelussa.

– Sanotaan näin, että olen erittäin tyytyväinen, jos pääsemme sopimukseen. Maalivahtimarkkinoilla on jonkun verran maalivahteja, hyviäkin ehdokkaita. Näykin Aki teki kovan työn – katsoi videoita ja koitti saada tietoa heistä. Toivomme, että asiat viimeistellään lähiaikoina.

Tapparalla on tällä hetkellä sopimus Christian Heljangon sekä Emil Larmin kanssa, mutta Larmen pelaaminen kirvesrinnoissa on epävarmaa, sillä hän allekirjoitti NHL-sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa.

Tappara julkaisi keskiviikkona testisopimuksen NHL:ään varatun belgialaisvahdin Wouter Peetersin kanssa.

– Teimme tämän päätöksen (Peetersin testisopimus) jo ennen kuin tiesimme, että Larmi lähtee NHL:ään. Tämä ei liity siihen millään tavalla. Liigajoukkue kaipaa kolmea maalivahtia ja kokeilemme Peetersiä. Hän on lahjakas maalivahti, minkä varauskin todistaa, Tapola sanoi.

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!