Tuukka Raskia pidettiin ennakkosuosikkina arvostetun Conn Smythe Memorial Trophyn voittoon. Palkinto annetaan NHL-pudotuspelien arvokkaimmalle pelaajalle. Yksikään suomalainen ei ole voittanut pystiä koskaan.

Lähes aina arvokkaimman pelaajan palkinto annetaan mestarijoukkueen pelaajalle. Niin kävi nytkin, kun Ryan O’Reilly voitti palkinnon.

Kiekkotoimittajien järjestö Professional Hockey Writers Association julkaisi nyt äänestyksen lopulliset tulokset. 18 toimittajaa listasi kolme nimeä paremmuus järjestyksessä niin, että sijoitusten perusteella laskettiin loppupisteet.

O’Reilly oli selkeä voittaja. Hän nappasi 78 pistettä ja oli 13 toimittajan papereissa ykkösvalinta.

Kakkoseksi sijoittui St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binnington. Hän sai pisteitä 46 kappaletta ja oli viiden toimittajan ykkösvalinta.

Rask oli äänestyksen kolmannella sijalla. Häntä ei nimetty kertaakaan ykköseksi ja pisteitä kertyi 21 kappaletta.

Äänestykseen osallistui ainoastaan yksi suomalaistoimittaja, Ilta-Sanomien Sami Hoffren. Hänen valintansa olivat järjestyksessä O’Reilly, Rask ja Binnington.