HELSINKI. Patrik Laine oli tänäkin vuonna mukana Bermudan Kannu -tennisturnauksessa Helsingin Kalastajatorpalla. Suomalaistähden parina nelinpelissä toimi Aleksander Barkov.

Median edessä puhe kääntyi kuitenkin nopeasti tenniksestä nykyisiin sopimusneuvotteluihin. Laineella ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta, eikä hänellä ole asian suhteen mitään kiirettä.

– Aika moni medianedustaja on kysynyt, että tuleeko mietittyä näitä juttuja, mutta ei kyllä tule yhtään. Ainoat kerrat, kun mietin näitä, on silloin, kun te tulette kyselemään näitä. Keskityn vain harjoitteluun ja kesän viettoon. Ne hommat hoituu kyllä sieltä jossain vaiheessa, Laine sanoi medialle.

Kesällä suomalaistähti onkin mennyt kovaa harjoituskentällä. Vapaapäiviä on viikossa on vain yksi, joten tilanne näyttää tulevan kauden suhteen hyvältä.

– Enhän mä juurikaan treenaa. Ei vaan, joka päivä paitsi lauantaisin. Kovaa mennään ja tehdään ihan perus nopeus- ja punttiharjoituksia sekä erilaisia pallopelejä. Nyt on myös jäällä ruvettu käymään, joten aika monipuolista harjoittelua, Laine paljasti.

Miikka Lahtinen, Helsinki
Twitter: @ladalahtinen